diumenge, 25 de març de 2012

50 % als Campionats de Catalunya per Equips

Avui amb la novena ronda, finalitzen els campionats de Catalunya per equips d'escacs d'enguany. Aquesta temporada l'equip ha jugat a la categoria 1a provincial i no aspiràvem pas a pujar, sinó a mantenir-nos, i l'objectiu s'ha assolit tot i que més just del que esperàvem. Si no hagués estat per l'errada comesa en l'ordre de forces que vam posar contra el Catalunya C, per culpa dels canvis i presses de darrera hora, hauríem acabat en 3.5 i no en 2.5, i 6a posició en comptes de 7a. Però el resultat final hauria estat el mateix, és a dir, ens hauríem mantingut a la categoria, de cara a la temporada que ve.
La valoració general que en faig de l'equip és molt bona, doncs en la majoria dels encontres hem jugat amb almenys 5 o 6 dels 8 taulers amb ELO inferiors als dels rivals, i en aquest sentit els darrers taulers de l'equip han donat força punts a l'equip, més dels esperats.

El meu resultat personal ha estat de 4.5 punts de 9, amb 3 victòries, 3 taules i 3 derrotes. L'ELO mitjà dels meus rivals ha estat de 1953, el que em suposa una puja de 6 punts en aquest torneig. El resultat no és per tirar coets, però qualsevol puja per minsa que sigui ja és un bon resultat, i més després de tant temps "desconnectat" o semi desconnectat del joc, però sobretot del mètode d'entrenament.

En propers posts penjaré alguna posició interessant (si és que n'hi ha alguna) que s'hagi pogut donar en les meves partides durant el torneig.

Salut i escacs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada